Ik begin voor mezelf: Nathalie en Alette

Ik begin voor mezelf: Nathalie en Alette

Credion heeft in 2009 en 2010 actief deel genomen aan het televisieprogramma Ik begin voor mezelf bij RTL 4 / RTL 7. In het programma volgt een cameraploeg per aflevering een week lang een (startende) ondernemer (uit diverse branches) en komen alle facetten van het (startend) ondernemerschap aan bod.

Op het gebied van verkoop, marketing en communicatie weten Nathalie en Alette wel waar ze over praten, maar of ze ook geschikt zijn voor het ondernemerschap moet nog blijken. Ze bundelen hun krachten en beginnen met een nieuw concept voor damesriemen: NOOSA-Amsterdam. Adviseurs bespreken de kansen en mogelijke valkuilen. De dames denken dat ze met hun riemenmerk een gat in de markt te hebben gevonden. Volgens hen bestaat er namelijk nog geen merk dat zich toelegt op riemen en een merkgedachte uitdraagt. Ze zitten op dit moment midden in de opstartfase en zijn bezig om ontwerpen definitief te maken, productie te realiseren en de activiteiten er omheen te ontwikkelen.

Parallel aan de reallife uitzendingen wordt er tijdens uitzendingen op RTL 7 wekelijks door diverse adviseurs teruggeblikt op de inspanningen en activiteiten van deze ondernemers. Het overdragen van kennis en kunde staat tijdens deze uitzendingen centraal. Namens Credion zal Carlo van der Weg als vakspecialist/adviseur zijn visie geven.

De riemen worden straks Fair Trade geproduceerd. Binnenkort wordt het eerste sample van de riemen geproduceerd, waardoor ze de boetieks kunnen benaderen om hun riemen te bestellen. Ze hopen 75 winkels als verkooppunt te krijgen. De dames denken alles goed geregeld te hebben voor hun productie, maar ook op de plaats van productie kunnen fouten gemaakt worden. Wat als ze straks met drieduizend verkeerde riemen zitten opgescheept?

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!