Regionale partners

Regionaal Ondernemings Instituut
Het Regionaal Ondernemings Instituut is een stichting die (startende) ondernemers in het MKB ondersteunt door het geven van bedrijfsadvies. De activiteiten van het ROI worden gesubsidieerd door het grotere bedrijfsleven en een aantal gemeenten.
Nieuwint & Van Beek
De accountants en adviseurs van Nieuwint & Van Beek zijn ruim 60 jaar actief in Groot-Amsterdam. Het kantoor richt zich sterk op mkb-ondernemers. N&VB beschikt over een groot netwerk van fiscaal en bedrijfseconomisch gespecialiseerde deskundigen.
vhmabc
vhmabc is het communicatiekanaal van de diensten van vhm, accountants & belastingadviseurs, vhm audit, vhm consultants en vhm overname adviseurs
Van Boekel
Van Boekel accountants en adviseurs is een begrip voor talrijke ondernemingen, Van Boekel accountants en adviseurs wordt geleid door een maatschap van 4 personen. Zij vormen de drijvende kracht in een team van circa 55 medewerkers.
Konings & Meeuwissen
Konings & Meeuwissen is dé accountant in de regio Nijmegen. De dienstverlening is gericht op het midden- en kleinbedrijf. Konings & Meeuwissen onderscheidt zich door grote betrokkenheid bij klanten.
Van Montfort & Van Dijck
Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau is een adviesbureau dat zich met name toelegt op de advisering van de ondernemer en ondernemingen in het midden- en klein bedrijf. Bedrijfsadvies op maat!
RSM
RSM staat met 230 professionals over 4 vestigingen altijd voor u klaar. Wij zijn financiële adviseurs en op directe en pro-actieve wijze betrokken bij onze cliënten. Wij hebben een jarenlange ervaring met de begeleiding en advisering van het MKB.
MeerMatch
Maak als ondernemer gratis gebruik van de kennis en ervaring van collega-ondernemers en deskundigen in Haarlemmermeer! Je mag als ondernemer elke vraag stellen over het ondernemerschap.
CompanyCure
CompanyCure ondersteunt ondernemers en bedrijven die over een gepaste uitdaging beschikken op het gebied van bedrijfsovername. Wij beschikken, naast kennis, over een uitgebreid netwerk.
Debiservice
Debiservice is een bedrijf met een geheel eigen kijk op professioneel debiteurenbeheer. Wat ons uniek maakt is dat wij uw debiteuren - vanuit uw bedrijfsnaam - bellen, in plaats van alleen brieven of e-mails te sturen.
Jongejan & Partners Accountants
Door solide cijfers, snelle oplossingen en betrouwbaar advies nemen wij (team van 52 sterke krachten) al het werk uit handen dat tussen u en uw ambities staat. Zo kunt u zich volledig concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming.
MKBFinovatie
MKBFinnovatie begeleidt en adviseert MKB ondernemers in financiële trajecten. Door ruime ervaring van de adviseurs, die in het verleden bij honderden bedrijven in de keuken hebben gekeken, spreken ze de taal van zowel financier als uw bedrijf.
Administratie- en Advieskantoor J. van de Winkel B.V.
Administratie- en Advieskantoor J. van de Winkel B.V. te Geldrop is gespecialiseerd in administratieve dienstverlening, belastingadvies en loonadministratie voor voornamelijk het midden- en kleinbedrijf. In ruim 25 jaar zijn wij uitgegroeid tot een d
Omnyacc
Een deskundig accountantskantoor waar u als ondernemer terecht kunt voor al uw financiële en fiscale zaken: dát is Omnyacc. Wij werken in teams van specialisten. Gezamenlijk delen wij onze kennis om u te ontzorgen overal waar het om financiën gaat.
Farmers4all
Farmers4all is een dynamisch en innovatief bedrijf dat bemiddelt in producten en diensten voor de agrarische sector, om zodoende een lagere kostprijs te realiseren. Ons doel is het streven naar de scherpste prijzen en de best mogelijke voorwaarden.
Bentacera
Wij begrijpen dat u als ondernemer dagelijks met de meest uiteenlopende zaken te maken krijgt. Geen zorgen. Bij Bentacera maken we tijd voor u en zorgen we dat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.
SchipperGroep
De Schipper Groep is een verzamelnaam voor vijf labels: Accountants, Fiscaal, Corporate Finance, Pensioen, Personeel & Organisatie. Gevestigd in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant.
Blömer accountants en adviseurs
Blömer accountants en adviseurs is een zelfstandig, toonaangevend, middelgroot accountantskantoor in de regio Utrecht. Met ruim 95 jaar historie, 80 medewerkers en meer dan 1.000 klanten, zijn zij een van de grotere mkb-advieskantoren in Nederland.
Hoogland Subsidieadvies
Hoogland Subsidieadvies is specialist op het gebied van een groot aantal regionale, nationale en internationale subsidieregelingen en werkt voor zowel het MKB als agrarische ondernemers.
VWGNijhof
VWGNijhof is gespecialiseerd in accountancy, fiscale advisering, administratieve dienstverlening en HRM advisering aan het midden- en kleinbedrijf.
MTH
MTH is een middelgroot accountants- en advieskantoor met circa 400 medewerkers en 17 vestigingen in midden en noord Nederland. MTH richt zich op het MKB en het familiebedrijf met professionele en persoonlijke dienstverlening.
Countus
650 adviseurs, accountants, fiscalisten en andere specialisten. Countus heeft bijna 100 jaar lang ervaring in het oplossen van vraagstukken die spelen bij familiebedrijven, maatschappen en persoonlijke ondernemingen.
Lorentzen
Lorentzen zorgt voor financiële oplossingen. Oplossingen die goed zijn voor onze klanten. Nu, maar vooral ook met het oog op de toekomst. Vanuit die gedachte werken we al vele jaren voor een hechte groep trouwe klanten.
Robbers
Starters, groeiers of ondernemers die oogsten: elke onderneming in elke fase van zijn bestaan kan uitstekend uit de voeten met het compleet pakket diensten van Robbers Accountants en belastingadviseurs.
Wielen de Leeuw
Wielen de Leeuw is een consultancy- en interimbureau voor complexe verbetervraagstukken. Wij geloven dat op zakelijk gebied alles mogelijk is! Wij geven inzicht aan onze klanten door analyse, kennis, out of the box ideeën en intensieve samenwerking.
Zirkzee Groep
In 1960 begonnen als administratiekantoor, is de Zirkzee-groep inmiddels uitgegroeid tot een accountants- en belastingadvieskantoor met 90 medewerkers, gevestigd op verschillende locaties in Oegstgeest, Gouda, Noordwijk, Amsterdam en Rotterdam.
Lansigt
Wij zijn een accountantskantoor dat het traditionele denken wil doorbreken. Waarom alleen achterom kijken, als de toekomst voor je ligt? Wat zijn cijfers zonder interpretatie? Wij willen samen met u ondernemen. Scherpzinnig en toekomstgericht adviser
FSV Corporate Finance
FSV Corporate Finance begeleidt en ondersteunt opdrachtgevers bij verkoop en aankoop van ondernemingen, financieringen, waardebepalingen, management buy-ins en management buy-outs. En het begeleiden van ondernemingen in zwaar weer.
NoordOostFriesland.nl
In de regio Noordoost Friesland is het prima wonen, werken, leren en recreëren. Dokkum is als stad het regionale centrum van Noordoost Friesland en kent een historisch en waterrijk stadshart.
Westerveld en Vossers
Accountants- en adviesbureau Westerveld en Vossers kan u van dienst zijn vanuit een breed aanbod van disciplines. Wij onderhouden contact via een vast contactpersoon. Hij of zij kent uw bedrijf en uw branche en bouwt een vertrouwensrelatie met u op.
De Jong & Laan Accountants
De klant is de ondernemer, wij zijn de accountants. Prima rolverdeling. Toch durven we te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. We zijn zelf immers ook een succesvolle onderneming. Ondertussen koesteren we ook maar wat graag ons accountants-dna.
Van Noordenne Accountants
Ondernemers vooruit helpen; dat is wat we doen bij Van Noordenne Accountants. Niets meer en niets minder. Samen met u werken aan het beste bedrijfsresultaat. Dat geeft ons de uitdaging die ons hart sneller laat kloppen. Dat maakt ons vak boeiend.