Geldverstrekkers

Gothia
Gothia Nederland levert een praktische oplossing voor zowel de financiering als uitvoering van het gehele facturatie proces.
Intrum Justitia
Intrum Justitia is toonaangevend in Europa op het gebied van Credit Management Services (CMS). Zij biedt een uitgebreid pakket aan credit management diensten, inclusief de aankoop van vorderingen, die de cashflow van klanten zichtbaar verbetert.
Friesland Lease
Een zakelijke auto leasen? Bij Leasemaatschappij Friesland lease bent u aan het juiste adres. Wij denken met u mee over duurzame oplossingen.
De Lage Landen
De Lage Landen is a global provider of leasing, business and consumer finance solutions, including vendor finance and factoring.
Qredits microfinanciering
Qredits helpt startende én bestaande ondernemers met microkredieten tot 50.000 euro, persoonlijk coaching en ondernemerstools.
QuickPayer
QuickPayer is het eerste initiatief voor ketenfinanciering in het MKB en biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid om samen met hun leveranciers extra liquiditeit te verkrijgen van € 50.000 tot € 500.000.
Voldaan
Voldaan is de factormaatschappij voor het MKB. voldaan koopt uw factuur. voldaan vraagt geen persoonlijke borgstelling of jaarcijfers!!! Alleen de factuur telt ...
Symbid
Symbid is een online financieringsnetwerk dat ondernemers toegang biedt tot alle vormen van MKB financiering. Als enige platform in Nederland is bij Symbid zowel aandelen- als lening-crowdfunding mogelijk.
Easystaff
Easystaff Financial Services biedt een transparante, betaalbare factoringoplossing. Binnen 24 uur betaald / Scherp & transparant tarief / Geen inschrijfgelden of abonnementskosten / U bepaalt welke klanten.
NL Credit Service
NL Credit Services biedt middels haar dochter NL Factoring B.V. op een volledig transparante manier American Factoring aan. Wij kopen facturen op facturatie-dag en betalen deze uit binnen 48 uur (minus de vooraf overeengekomen kosten).
Debiteurenbeurs
Debiteurenbeurs is het eerste Nederlandse online platform dat bedrijven in staat stelt snel en flexibel financiering aan te trekken voor liquiditeitsbehoefte vanwege langlopende debiteuren.
ING
De ING is er voor alle ondernemers. U kunt bij ons terecht voor al uw bankzaken én u kunt rekenen op goed advies.
Start Foundation
Start Foundation is een onafhankelijk maatschappelijk investeerder die kansen en werk wil creëren voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.
RNHB Hypotheekbank
RNHB Hypotheekbank is specialist in de financiering van vastgoed. We beschikken over bouwkundige, juridische en fiscale kennis, aangevuld met actuele marktkennis op landelijk én op regionaal niveau.
Finance Your Franchise
Finance your Franchise, onderdeel van de Econocom Groep, helpt u om de financiering van uw winkelautomatisering rond te krijgen.
Triodos Bank
Zakelijk bankieren bij de duurzaamste bank ter wereld? Triodos Bank: zakelijk betalingsverkeer, lenen, sparen en beleggen. Open online uw zakelijke rekening.
SNS bank
Zakelijke bank SNS Bank biedt zakelijke spaarrekeningen met goede rente, zakelijke betaalrekening en zakelijke verzekeringen op maat.
Syntrus Achmea
Beleggen, financieren en ontwikkelen. Dat zijn de drie pijlers van Syntrus Achmea Vastgoed. Met een totale beleggingsportefeuille van ruim 14 miljard euro is Syntrus Achmea één van de grootste vastgoedbeleggers in Nederland.
Kapitaal op Maat
Kapitaal Op Maat is hét nieuwe crowdfinancing platform voor ondernemers en investeerders. Transparant, vernieuwend, betrouwbaar en simpel.
Zencap
Zencap is het snelst groeiende crowdlending-platform van Europa. Bedrijven krijgen gemakkelijk een op maat gesneden krediet; investeerders krijgen toegang tot een nieuwe investeringscategorie waarin ze geld kunnen investeren.
CashFlex
Nooit meer zorgen over overschrijding van uw betaaltermijn. Ondernemen zonder zorgen over debiteurenbeheer; het kan met de factoring oplossing van CashFlex.
NEOS Business Finance
NEOS Business Finance is er voor goedlopende bedrijven die naar (groei)financiering zoeken. Een financiering uit het Capital Credit Fund (CCF) kan het verschil maken tussen status quo en een volgende stap in de levenscyclus.
abcfinance
abcfinance biedt u het volledige diensten pakket en de oplossingen voor uw financieringsvraagstukken, waaronder leasing en factoring.
Spotcap
Spotcap wil ondernemers die meer dan één jaar actief zijn in staat stellen om door middel van een snelle en flexibele financiering de groei van hun bedrijf te stimuleren.
Van Lanschot
"Uw vermogen vraagt om persoonlijke aandacht. Praat in rust en vertrouwen met een bankier van Van Lanschot over uw vermogen, uw bedrijf en uw wensen.
P-services
P-services payrolling neemt met payrolling alle lasten en werkgeversrisico's op zich. U draagt een geschikte kandidaat aan en zorgt voor de dagelijkse aansturing van de nieuwe (tijdelijke) werknemer(s), P-services doet de rest.
Persoonality
Toonaangevend in payrolling! Samen de beste werkgever, een succesvol payroll concept dat verder gaat dan payrolling alleen.
Fundyd
Fundyd is een crowdfinancing-platform. Op fundyd.nl brengen we investeerders en ondernemingen met elkaar in contact en bieden ondernemers hiermee een volwaardig alternatief voor een financiering via de bank.
Rabobank
Bij de Rabobank kunt u terecht voor zakelijke producten en adviezen die perfect bij u passen. Of u nu starter bent of een internationaal bedrijf leidt.
Finker Finance B.V.
Finker Finance B.V. is een private financieringsmaatschappij en gespecialiseerd in het verstrekken van tijdelijke opportunity financieringen aan handelaren en zakelijke beleggers in onroerend goed en overige ondernemers in het midden- en kleinbedrijf
Geldvoorelkaar.nl
Crowdfunding bij Geldvoorelkaar is goedkoop geld lenen en slim investeren met hoog rendement en transparantie. Een alternatief voor uw belegging.
European Merchant Finance BV (EMF)
EMF richt zich op het kleinbedrijf en wil op eenvoudige wijze kapitaal verstrekken en ondersteunen bij het succes van de onderneming. Met PIN voorschot kunnen ondernemers op korte termijn een geldbedrag regelen zonder een banklening aan te vragen.
ABN AMRO
ABN AMRO: de zakelijke internationale bank voor ondernemers en bedrijven. Vertrouwd, deskundig, ambitieus.
FGH Bank
FGH Bank is gespecialiseerd in het financieren van commercieel vastgoed. Doordat we ons al meer dan 120 jaar inzetten voor onze klanten, beschikken wij over een zeer brede en gedegen kennis van de Nederlandse vastgoedmarkt.
Ebury
Ebury is een financiële dienstverlener die zich richt op het internationaal opererende mkb. Met steun van investeerder 83North, kan Ebury in de nieuwste technologie investeren en cliënten wereldwijd toegang bieden tot Trade Finance en valutadiensten.
DAS Factoring
Verkoop uw facturen aan DAS. Snel uw geld, bij een betrouwbare partner. Inclusief Kredietverzekering en Debiteurenbeheer.
Europese Horeca Financieringsmaatschappij
De Europese Horeca Financieringsmaatschappij (EHF) is een financieringsmaatschappij geënt op de wensen van horeca-ondernemers in Nederland en België.
Coface
Coface verzekert uw onderneming tegen onbetaalde debiteurenvorderingen.
Simpled
Simpled is het online platform voor het beheren en financieren van je debiteuren.
Collin Crowdfund
Collin Crowdfund is een deskundig, toegankelijk en transparant crowdfunding platform. Collin verbindt ambitieuze ondernemers met een financieringsbehoefte van € 50.000,- tot € 2.500.000,- aan serieuze investeerders via haar online platform.
Trefi Finance
Met Trefi Finance hoeft u nooit meer te wachten op betaling van uw facturen. Normaliter staat het geld binnen 24 uur na het versturen van de factuur op uw rekening.
Alfa Commercial Finance
Heeft u regelmatig te maken met debiteuren die later betalen dan afgesproken? Alfa Commercial Finance biedt u de oplossing!
Atradius
Een kredietverzekering van Atradius is een eenvoudige en flexibele verzekering die ervoor zorgt dat u wordt betaald voor uw producten en diensten.