Geldverstrekkers

Gothia
Gothia Nederland levert een praktische oplossing voor zowel de financiering als uitvoering van het gehele facturatie proces.
CashFlex
Nooit meer zorgen over overschrijding van uw betaaltermijn. Ondernemen zonder zorgen over debiteurenbeheer; het kan met de factoring oplossing van CashFlex.
Rabobank
Bij de Rabobank kunt u terecht voor zakelijke producten en adviezen die perfect bij u passen. Of u nu starter bent of een internationaal bedrijf leidt.
Europese Horeca Financieringsmaatschappij
De Europese Horeca Financieringsmaatschappij (EHF) is een financieringsmaatschappij geënt op de wensen van horeca-ondernemers in Nederland en België.
De Lage Landen
De Lage Landen is a global provider of leasing, business and consumer finance solutions, including vendor finance and factoring.
NEOS Business Finance
NEOS Business Finance is er voor goedlopende bedrijven die naar (groei)financiering zoeken. Een financiering uit het Capital Credit Fund (CCF) kan het verschil maken tussen status quo en een volgende stap in de levenscyclus.
abcfinance
abcfinance biedt u het volledige diensten pakket en de oplossingen voor uw financieringsvraagstukken, waaronder leasing en factoring.
Collin Crowdfund
Collin Crowdfund is een deskundig, toegankelijk en transparant crowdfunding platform. Collin verbindt ambitieuze ondernemers met een financieringsbehoefte van € 50.000,- tot € 2.500.000,- aan serieuze investeerders via haar online platform.
TREFI
Met TREFI Netwerk Financiering hoeft u nooit meer te wachten op betaling van uw facturen. Normaliter staat er geld binnen 24 uur na het versturen van de factuur op uw rekening.
Friesland Lease
Een zakelijke auto leasen? Bij Leasemaatschappij Friesland lease bent u aan het juiste adres. Wij denken met u mee over duurzame oplossingen.
Symbid
Symbid is een online crowdfunding infrastructuur waar investeerders direct kunnen investeren in het eigen vermogen van een start-up of bestaand bedrijf van de ondernemer.
SNS bank
Zakelijke bank SNS Bank biedt zakelijke spaarrekeningen met goede rente, zakelijke betaalrekening en zakelijke verzekeringen op maat.
Simpled
Simpled is het online platform voor het beheren en financieren van je debiteuren.
Coface
Coface verzekert uw onderneming tegen onbetaalde debiteurenvorderingen.
P-services
P-services payrolling neemt met payrolling alle lasten en werkgeversrisico's op zich. U draagt een geschikte kandidaat aan en zorgt voor de dagelijkse aansturing van de nieuwe (tijdelijke) werknemer(s), P-services doet de rest.
Triodos Bank
Zakelijk bankieren bij de duurzaamste bank ter wereld? Triodos Bank: zakelijk betalingsverkeer, lenen, sparen en beleggen. Open online uw zakelijke rekening.
Alfa Commercial Finance
Heeft u regelmatig te maken met debiteuren die later betalen dan afgesproken? Alfa Commercial Finance biedt u de oplossing!
Start Foundation
Start Foundation is een onafhankelijk maatschappelijk investeerder die kansen en werk wil creëren voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.
Geldvoorelkaar.nl
Crowdfunding bij Geldvoorelkaar is goedkoop geld lenen en slim investeren met hoog rendement en transparantie. Een alternatief voor uw belegging.
ABN AMRO
ABN AMRO: de zakelijke internationale bank voor ondernemers en bedrijven. Vertrouwd, deskundig, ambitieus.
Van Lanschot
"Uw vermogen vraagt om persoonlijke aandacht. Praat in rust en vertrouwen met een bankier van Van Lanschot over uw vermogen, uw bedrijf en uw wensen.
Fundyd
Fundyd is een crowdfinancing-platform. Op fundyd.nl brengen we investeerders en ondernemingen met elkaar in contact en bieden ondernemers hiermee een volwaardig alternatief voor een financiering via de bank.
FGH Bank
FGH Bank is gespecialiseerd in het financieren van commercieel vastgoed. Doordat we ons al meer dan 120 jaar inzetten voor onze klanten, beschikken wij over een zeer brede en gedegen kennis van de Nederlandse vastgoedmarkt.
DAS Factoring
Verkoop uw facturen aan DAS. Snel uw geld, bij een betrouwbare partner. Inclusief Kredietverzekering en Debiteurenbeheer.
Kapitaal op Maat
Kapitaal Op Maat is hét nieuwe crowdfinancing platform voor ondernemers en investeerders. Transparant, vernieuwend, betrouwbaar en simpel.
Syntrus Achmea
Beleggen, financieren en ontwikkelen. Dat zijn de drie pijlers van Syntrus Achmea Vastgoed. Met een totale beleggingsportefeuille van ruim 14 miljard euro is Syntrus Achmea één van de grootste vastgoedbeleggers in Nederland.
Persoonality
Toonaangevend in payrolling! Samen de beste werkgever, een succesvol payroll concept dat verder gaat dan payrolling alleen.
ING
De ING is er voor alle ondernemers. U kunt bij ons terecht voor al uw bankzaken én u kunt rekenen op goed advies.
Atradius
Een kredietverzekering van Atradius is een eenvoudige en flexibele verzekering die ervoor zorgt dat u wordt betaald voor uw producten en diensten.
Qredits microfinanciering
Qredits helpt startende én bestaande ondernemers met microkredieten tot 50.000 euro, persoonlijk coaching en ondernemerstools.
Finance Your Franchise
Finance your Franchise, onderdeel van de Econocom Groep, helpt u om de financiering van uw winkelautomatisering rond te krijgen.
QuickPayer
QuickPayer is het eerste initiatief voor ketenfinanciering in het MKB en biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid om samen met hun leveranciers extra liquiditeit te verkrijgen van € 50.000 tot € 500.000.
RNHB Hypotheekbank
RNHB Hypotheekbank is specialist in de financiering van vastgoed. We beschikken over bouwkundige, juridische en fiscale kennis, aangevuld met actuele marktkennis op landelijk én op regionaal niveau.