Geldverstrekkers

DAS Factoring
Verkoop uw facturen aan DAS. Snel uw geld, bij een betrouwbare partner. Inclusief Kredietverzekering en Debiteurenbeheer.
Atradius
Een kredietverzekering van Atradius is een eenvoudige en flexibele verzekering die ervoor zorgt dat u wordt betaald voor uw producten en diensten.
Syntrus Achmea
Beleggen, financieren en ontwikkelen. Dat zijn de drie pijlers van Syntrus Achmea Vastgoed. Met een totale beleggingsportefeuille van ruim 14 miljard euro is Syntrus Achmea één van de grootste vastgoedbeleggers in Nederland.
ABN AMRO
ABN AMRO: de zakelijke internationale bank voor ondernemers en bedrijven. Vertrouwd, deskundig, ambitieus.
Triodos Bank
Zakelijk bankieren bij de duurzaamste bank ter wereld? Triodos Bank: zakelijk betalingsverkeer, lenen, sparen en beleggen. Open online uw zakelijke rekening.
Geldvoorelkaar.nl
Crowdfunding bij Geldvoorelkaar is goedkoop geld lenen en slim investeren met hoog rendement en transparantie. Een alternatief voor uw belegging.
ING
De ING is er voor alle ondernemers. U kunt bij ons terecht voor al uw bankzaken én u kunt rekenen op goed advies.
P-services
P-services payrolling neemt met payrolling alle lasten en werkgeversrisico's op zich. U draagt een geschikte kandidaat aan en zorgt voor de dagelijkse aansturing van de nieuwe (tijdelijke) werknemer(s), P-services doet de rest.
Rabobank
Bij de Rabobank kunt u terecht voor zakelijke producten en adviezen die perfect bij u passen. Of u nu starter bent of een internationaal bedrijf leidt.
Persoonality
Toonaangevend in payrolling! Samen de beste werkgever, een succesvol payroll concept dat verder gaat dan payrolling alleen.
Kapitaal op Maat
Kapitaal Op Maat is hét nieuwe crowdfinancing platform voor ondernemers en investeerders. Transparant, vernieuwend, betrouwbaar en simpel.
Simpled
Simpled is het online platform voor het beheren en financieren van je debiteuren.
abcfinance
abcfinance biedt u het volledige diensten pakket en de oplossingen voor uw financieringsvraagstukken, waaronder leasing en factoring.
NEOS Business Finance
NEOS Business Finance is er voor goedlopende bedrijven die naar (groei)financiering zoeken. Een financiering uit het Capital Credit Fund (CCF) kan het verschil maken tussen status quo en een volgende stap in de levenscyclus.
Friesland Lease
Een zakelijke auto leasen? Bij Leasemaatschappij Friesland lease bent u aan het juiste adres. Wij denken met u mee over duurzame oplossingen.
RNHB Hypotheekbank
RNHB Hypotheekbank is specialist in de financiering van vastgoed. We beschikken over bouwkundige, juridische en fiscale kennis, aangevuld met actuele marktkennis op landelijk én op regionaal niveau.
Start Foundation
Start Foundation is een onafhankelijk maatschappelijk investeerder die kansen en werk wil creëren voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.
Fundyd
Fundyd is een crowdfinancing-platform. Op fundyd.nl brengen we investeerders en ondernemingen met elkaar in contact en bieden ondernemers hiermee een volwaardig alternatief voor een financiering via de bank.
SNS bank
Zakelijke bank SNS Bank biedt zakelijke spaarrekeningen met goede rente, zakelijke betaalrekening en zakelijke verzekeringen op maat.
Van Lanschot
"Uw vermogen vraagt om persoonlijke aandacht. Praat in rust en vertrouwen met een bankier van Van Lanschot over uw vermogen, uw bedrijf en uw wensen.
Coface
Coface verzekert uw onderneming tegen onbetaalde debiteurenvorderingen.
Alfa Commercial Finance
Heeft u regelmatig te maken met debiteuren die later betalen dan afgesproken? Alfa Commercial Finance biedt u de oplossing!
De Lage Landen
De Lage Landen is a global provider of leasing, business and consumer finance solutions, including vendor finance and factoring.
Gothia
Gothia Nederland levert een praktische oplossing voor zowel de financiering als uitvoering van het gehele facturatie proces.
Symbid
Symbid is een online crowdfunding infrastructuur waar investeerders direct kunnen investeren in het eigen vermogen van een start-up of bestaand bedrijf van de ondernemer.
Finance Your Franchise
Finance your Franchise, onderdeel van de Econocom Groep, helpt u om de financiering van uw winkelautomatisering rond te krijgen.
Qredits microfinanciering
Qredits helpt startende én bestaande ondernemers met microkredieten tot 50.000 euro, persoonlijk coaching en ondernemerstools.
Europese Horeca Financieringsmaatschappij
De Europese Horeca Financieringsmaatschappij (EHF) is een financieringsmaatschappij geënt op de wensen van horeca-ondernemers in Nederland en België.
FGH Bank
FGH Bank is gespecialiseerd in het financieren van commercieel vastgoed. Doordat we ons al meer dan 120 jaar inzetten voor onze klanten, beschikken wij over een zeer brede en gedegen kennis van de Nederlandse vastgoedmarkt.