Credion Den Haag

Routebeschrijving

Toon route

Je hoort het tegenwoordig vaak: het is erg moeilijk om je bedrijf gefinancierd te krijgen. Laat staan dat je met een investeringspropositie naar je bank gaat. Het journaal en de kranten staan er bol van.

En toch is het mogelijk

Het is waar dat de algemene banken veel kritischer zijn geworden. Daarom is het zaak dat de bank de ondernemer en zijn bedrijf goed begrijpt. Hierdoor kunnen zij de kwaliteiten veel beter inschatten en een betere indruk van krijgen van de situatie. Dat geldt natuurlijk ook voor de financiële kant van het bedrijf. Deze presentatie dient goed afgestemd te zijn op de zaken die de bank of financier wilt weten. Alleen op deze manier is er kans op een optimale uitkomst van een krediet vraag. Hier helpt Credion! Haar adviseurs hebben een jarenlange ervaring in het bankwezen. Op de vestiging Den Haag is zowel ervaring in het Risk Management, als de commerciële kant van de bank. Credion Den Haag zijn financieringen verzorgd voor uiteenlopende klanten, van winkels tot groothandels en van grote profit-organisaties tot non-profit organisaties (zoals ziekenhuizen en dergelijke).

Alternatieve financieringsproducten

Het financiële landschap is behoorlijk veranderd de laatste jaren. Wat betekent dat ook Credion nieuwe kansen voor de ondernemer moet creëren om hun financieringsvraagstukken ingevuld te krijgen. Met het ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie hebben wij er dan ook voor gezorgd dat er alternatieve financieringsproducten zijn ontwikkeld. Daarmee hebben we een sterke tegenhanger gecreëerd van het machtsblok van de banken in Nederland.

Geïnteresseerd?

Heeft uw bedrijf financieringsplannen, heeft u moeilijkheden met uw huidige bankier of wilt u meer weten over alternatieve financieringsproducten?

Ed Rademaker

Ed Rademaker

Adviseur

  1. Credion en Wildeboer spreken dezelfde taal
  2. Credion biedt helpende hand bij financiering Wassalon Haak